Over ons

Build your own future follow your dreams

All you need is willpower and create your freedom

Leroy Kuipers is een coach, hij is je cheerleader, mentor en leraar die je helpt nieuwe manieren te ontdekken om tegenslagen op te lossen en er een leermoment van te maken. Ook om de juiste mindset te vormen, zodat je succesvol vooruit kunt gaan.

Ontdek hoe je een topsportmentaliteit creëert om je dromen en doelen te verwezenlijken!

Het Mentale, Fysieke, Emotionele en Spirituele part zijn 4 componenten die als Yin en Yang samen werken.

Deze moeten allen dezelfde richting in staan, maar ook zijn wij allen mens en hebben dit niet altijd zelf onder controle. Ik kom graag in gesprek om te kijken hoe wij samen er voor kunnen zorgen om deze kanten allemaal in harmonie met elkaar kunnen laten ‘’samenwerken’’. Contact je mij vandaag of morgen action taker?

Je hebt drie keuzes in het leven: give up, give in or do your best and give everything

Werk aan je eigen toekomst! Volg je dromen! Dat is iets wat iedereen wilt, alleen zijn wij ook allemaal mens. Soms missen wij net het ene kleine stukje motivatie om 100% te kunnen inzetten, of lopen wij vast door stress die wordt gecreëerd.

Mindset/motivation

Mentaal sterker worden, rust voor jezelf vinden, minder stress ervaren en de juiste mindset vinden.

Achieve Dreams

Door middel van 1-1 online sessies krijg je handvatten op je dromen te verwezelijken.

We believe in you! You will achieve your DREAMS!

DWF is opgericht om een meerwaarde te kunnen zijn voor onder anderen jou! FDWF is gestart vanuit de filosofie dat de wisselwerking tussen lichaam en geest een cruciale rol speelt bij het behalen van jouw dromen. Verschillende expertises versterken elkaar waardoor we een optimaal resultaat kunnen realiseren. Het Mentale, Fysieke, Emotionele en Spirituele part zijn 4 componenten die als Yin en Yang samen werken. Door te luisteren naar je lichaam en hoe je je voelt kun je richting geven aan wat goed voor je is. Vanuit je manier van bewegen en eten kun je je mentale en fysieke balans herstellen. Door te werken aan belemmerende patronen en emotionele spanning voel je je beter in je lichaam en leer je waarderen wie je bent. Op deze manier ontstaat er ruimte om in beweging te komen als persoon, maar ook om richting te geven aan je persoonlijke en professionele groei en het ontplooien van jezelf.

Ons Team

Maak kennis met ons team!

Eigenaar en hoofdcoach

Physicalcoach