OVer fdwf

Build your own future!

Werk aan je eigen toekomst! Volg je dromen! 

Dat is iets wat iedereen wilt, alleen zijn wij ook allemaal mens. Soms missen wij net het ene kleine stukje motivatie om 100% te kunnen inzetten, of lopen wij vast door stress die wordt gecreëerd. 

FDWF is opgericht om een meerwaarde te kunnen zijn voor onder anderen jou! FDWF is gestart vanuit de filosofie dat de wisselwerking tussen lichaam en geest een cruciale rol speelt bij “Vitaliteit”. Verschillende expertises versterken elkaar waardoor we een optimaal resultaat kunnen realiseren. Mind, body en voeding zijn drie componenten die als Yin en Yang samen werken.

Door te luisteren naar je lichaam en hoe je je voelt kun je richting geven aan wat goed voor je is. Vanuit je manier van bewegen en eten kun je je mentale en fysieke balans herstellen. Door te werken aan belemmerende patronen en emotionele spanning voel je je beter in je lichaam en leer je waarderen wie je bent.

Op deze manier ontstaat er ruimte om in beweging te komen als persoon, maar ook om richting te geven aan je persoonlijke en professionele groei.

Wij helpen je op het gebied van

Mind

Body 

Food

Gedragsoptimalisatie


Build your own Future
Follow your Dreams
All you need is Willpower
Create your Freedom 

Hoe kunnen wij jou helpen?

Wij helpen jou op het gebied van Mind, Body, Food en Gedragsoptimalisatie. Wil jij meer informatie over één van onderstaande diensten en daarbij horende dienstverleningen? Klik op de button!

Mind

Mentaal sterker worden, rust voor jezelf vinden, minder stress ervaren en de juiste mindset vinden.

Body

Door middel van sport jouw lichamelijke doelstellingen verwezenlijken. Afvallen, meer spiermassa en meer.

Food

Gezonde voeding integreren in je dagelijkse leven. Dit door een aanpassing te maken op je lifestyle.

Gedrachtsoptimalisatie

Leren om anders tegen problematische situaties aan te kijken en er anders mee om te gaan.