november 12, 2017

Over FDWF

Build your own future

FDWF is een organisatie waar de klant centraal staat. Door middel van coaching en training in elk denkbaar facet, brengen wij dromen tot werkelijkheid. ”Build your own future”, de slogan van FDWF. Soms heeft men net dat ene duwtje in de rug nodig. Een andere visie vanuit een wisselend perspectief. FDWF heeft zijn specialisten in huis om u, uw organisatie of uw team volledig te ondersteunen, te helpen en uw doel te realiseren.

Kortom een organisatie die klaar staat voor elke coaching en training opdracht. Sales / Persoonlijk of Sport gerelateerd.


Coaching

Keuzes maken, verantwoording dragen, mogelijkheden zien, visie hebben en niet op de laatste plaats oplossingen zien te vinden, vaak voor niet alledaagse problemen. Soms zijn niet alle antwoorden voor handen en wordt dit toch verlangd. Een sparringpartner of iemand die bijvoorbeeld ‘advocaat van de duivel’ kan spelen, kan hier op een verrassende manier uitkomst bieden. Voor meer info klik op de afbeelding.


Sales

Salestrainer gezocht? Uw accountmanagers / commercieel medewerkers naar een hoger niveau tillen? Geen succesbeleving? Behoefte aan meer klanten? B2B, F2F of D2D? Onze salestrainers staan graag voor u klaar. Voor meer info klik op de afbeelding.


Personal Training

Die laatste kilo’s afvallen, de marathon lopen, topsporter worden, fitter worden, een aantal grepen waarin men vaak net even duwtje in de rug nodig heeft. De personal coaches in ons netwerk staan open voor een vrijblijvende intake om te kijken hoe wij uw doel kunnen realiseren. Voor meer info klik op de afbeelding.


Diensten

Sportinstructeur nodig? Heeft u een gediplomeerde sportinstructeur nodig? U kunt bij ons sportinstructeurs inhuren voor diverse doeleinden in de sport. Wij kunnen verschillende lessen geven in (sport)scholen. Voor meer info klik op de afbeelding.